Slik fungerer Campadre

Dette er Campadre
Campadre er en ny og spennende måte å handle på! Vi håndplukker eksklusive produkter fra kjente varemerker – til priser du ikke finner noe annet sted. Men, for å handle må du først bli medlem. Som medlem vil du få tilgang til ekslusive kampanjer på noen av de mest kjente varemerkene innen mote, livsstil, hjem og interiør, samt reiser. Alltid med opp til 70% rabatt.

Våre kampanjer starter hver morgen klokken syv. Vi sender en liten påminnelse til din e-post hver dag, slik at du ikke skal gå glipp av noen kampanjer. Kampanjene er vanligvis åpne i 3-5 dager, men det er et begrenset antall varer, så de mest populære produktene tar ofte slutt i løpet av de første timene.

En av grunnene til at vi kan tilby deg så fantastiske priser, er at vi kjøper varene direkte fra varemerkeleverandørene når kampanjen har sluttet.

Inviter dine venner
Liker du det du ser? Hvorfor ikke fortelle det til alle dine venner, og tjene Campadre Credits? Når dine inviterte venner handler noe fra Campadre første gangen, tjener du 200,- i Campadre Credits som du kan handle for. Inviter dine venner her.