Slik handler du på Campadre

Bli medlem
For å kunne handle på Campadre må du først bli medlem. Du registrerer deg ved å oppgi din e-postadresse og velge et passord. Medlemskapet er helt gratis og du forplikter deg ikke til noe.

Kampanjer
Når du har blitt medlem, kan du begynne å ta del i de aktuelle kampanjene. Campadres kampanjer er tidsbegrensede, både når det gjelder tid og antall produkter. Det innebærer at produkter kan ta slutt før kampanjens slutt. Via e-post får du løpende informasjon om nye tilbud i nyhetsbrev. Prisene er inntil 70 % lavere enn i butikken. Alle priser som angis på hjemmesiden, er inklusiv moms og eksklusiv frakt. Det er du som kunde som er betalningsskyldig.

Bestilling
Når du har gjennomført bestillingen, sender vi en bekreftelse til din e-postadresse. Gi beskjed til Campadres Kundetjeneste hvis du ikke mottar en bekreftelse innen en time. Campadre forbeholder seg retten til å nekte kunder å kjøpe hos oss. Skulle du ved en feiltakelse foreta en bestilling, må du straks ta kontakt med oss.

Aldersgrensen for bestilling er 18 år hvis du ikke har foresattes godkjennelse. Campadre reserverer seg for pris- og saldofeil under kampanjene eller at varen kan ta slutt hos leverandøren. Etter kampanjens slutt er det for sent å gjøre avbestillinger eller ordreendringer, men du kan selvfølgelig benytte din angrerett innen 14 dagar fra du henter ut pakken for varer som kan returneres.

Levering
Leveringsdato for de respektive produktene angis på hjemmesiden. Bestiller du flere produkter, styrer den leveringsdatoen som ligger i etterkant. Leveringstiden for de respektive kampanjene avhenger av hvor lang tid våre leverandører trenger for å frakte til oss. Normalt er leveringstiden 10 dager etter kampanjens slutt.

Garantert ekte vare
Campadre samarbeider kun med seriøse leverandører, og garanterer kvaliteten og ektheten på varene.

Sikker levering
Pakken hentes mot oppvisning av sms-melding eller meldingsbrev på angitt leveringssted i åpningstiden. Som kunde hos Campadre har du rett til å heve kjøpet hvis du ikke godtar en ny foreslått forsendelse. Har en forbruker betalt på forskudd og vil heve kjøpet pga. forsinket levering, betaler vi tilbake pengene innen 30 dager i henhold til reglene opprettet av Trygg E-handel. Forbrukeren erstattes for hele kjøpsbeløpet, men må betale returfrakten ved retur.

Feillevererte eller transportskadede varer erstattes, om mulig med en ny vare. Da vi ikke har et eget varelager, er det imidlertid ikke alltid vi kan sende en ny vare, og da krediteres i stedet betalningen.

Sikker betaling
Campadre garanterer et trygt kjøp via betalingsløsningen Qliro.