Sikker betaling & leveranse

Sikker betaling
Vi benytter oss av Qliros kortbetalningstjenster og faktureringstjenester. Vi følger de regler som Svensk Distanshandel har stillt opp.
Leveransvilkår
Leveransdato for respektive produkt angis på hjemmesiden.

Bestiller du flere produkter styres leveransdatoen som ligger senest. Leveranstiden for respektive kampanje avhenger på hvor lang tid våre leverandører behøver for frakten til oss. Normalt sett sender vi produktene fra vårt lager 10 til 14 dager etter kampanjens slutt. Ved eventuelle leveransforsinkelser meddeles du per e-post.

Pakken leveres til et utleveringssted nære din registrerte adresse. Fraktprisen er for tiden 29 NOK per bestilling. Fri frakt på bestillinger over 1000 NOK.

For å få pakken levert til en norsk adresse, må du være medlem, samt bestille via campadre.no.

Du har 14 dager på deg for å hente ut pakken. Skulle du ikke hente ut din pakke innen denne tiden sendes den automatisk tilbake til Campadre. Du kommer da til å debiteres en avgift på NOK 250,-. Betalningsvilkår er 14 dager netto. Avgiften motsvarer våre kostnader for frakt- returfrakt samt administrativ behandling av pakken. Derfor er det veldig viktig at du har oppgitt rett telefonnummer og adresseopplysninger, slik at pakken ikke sendes tilbake på grund av dette.

Hvis du skal hente ut din pakke på Postens utleveringssted og du skulle merke at pakken har en synlig skade som kan påvirke tilstanden på varen, skal du ikke hente ut pakken. Gjør i stedet en reklamasjon på utleveringsstedet, og be dem sende pakken tilbake til oss. Se til at tydelig notere anledningen for reklamasjonen, samt gi oss beskjed via Campadre Kundeservice.

Hvis du har angret ditt kjøp innen du har rukket å motta pakken må du likevel hente ut pakken for siden å sende det tilbake etter normale returrutiner. Hvis pakken ikke blir hentet ut registreres det automatisk som en uuthentet pakke og du debiteres for NOK 250,-.

Ved bestilling mot faktura, sendes den aktiverte fakturaen til kundens registrerte e-mailadresse hos Klarna, så fort pakken blir sendt ut fra vårt lager. En papirfaktura følger ikke lenger med i pakken.