Personopplysninger & cookies

Bruk av personopplysninger

Campadre Scandinavia AB, 556795-7245, 08-519304 00 St Göransgatan 63, 112 38 Stockholm, er ansvarlig for personlig informasjon i hendhold til personopplysningsloven.

I henhold til personopplysningsloven er Campadre derfor forpliktet, etter signert skriftlig forespørsel fra deg, til å en gang i året gi kostnadsfri informasjon om hvorvidt dine personopplysninger benyttes eller ikke. Dersom dine opplysninger blir benyttet skal det skriftlig informeres om hvilke opplysninger dette omfatter, hvor disse opplysningene har blitt innhentet, formålet med dette, og til hvilke mottagere eller kategorier av mottagere disse opplysningene har blitt gitt. Campadre er også forpliktet til, på forespørselen fra deg, å korrigere, blokkere eller slette personlige opplysninger som ikke er behandlet i samsvar med personopplysningsloven. ’

Du har rett til å når som helst å trekke tilbake ditt samtykke. Personlig informasjon om deg vil da ikke bli benyttet.

Gjennom din registrering og/eller ordre, samtykker du i at Campadre og dets samarbeidspartnere kan lagre og bruke informasjon om dine kjøp, samt kontaktinformasjonen du oppgir.

All personlig informasjon du registrerer hos Campadre.no behandles i henhold til personopplysningsloven, og det er Campadre Scandinavia AB som er ansvarlig for personopplysningene. Dataene lagres i markedsføringsøyemed, samt for å kunne forbedre vår service. Som medlem godkjenner du, med mindre du skriftlig motsier deg det, at Campadre kan sende ut tilbud og gjøre markedsundersøkelser med bakgrunn i dine medlemsopplysninger.

Vi behandler din personlige informasjon med forsiktighet og i samsvar med personopplysningsloven, og vi garanterer at dine kundeopplysninger kun benyttes av Campadre og våre samarbeidspartnere.Din personlige informasjon vil ikke, uten ditt samtykke, bli videreformidlet med mindre dette er nødvendig når du bestiller et produkt eller en tjeneste, eller med mindre det er i samsvar med gjeldende lover.

Campadre Scandinavia AB har ikke tilgang til din betalingsinformasjon. Det er det kun DIBS AB, Trustly Group AB eller Klarna AB som har.

Mine sider kan du når som helst endre dine personlige opplysninger.

Cookies

Campadre.no benytter cookies. Cookies er nødvendig for brukeren for å kunne bruke nettstedet og dets funksjoner på en regelmessig basis. En cookie er en liten informasjonsfil som lagres på datamaskinen din. Cookien kan ikke identifisere deg personlig, kun nettleseren som er installert på din datamaskin og som du benytter under besøket av siden. Informasjonskapselen/cookien kan ikke ødelegge annen informasjon på din datamaskin.

Campadre.no benytter såkalte session-cookies. En session-cookie blir lagret i minnet så lenge du besøker siden. Så snart du forlater Campadre.no eller lukker nettleseren, så stopper økten, og dermed også din session-cookie. For at du som medlem skal være i stand til å logge inn automatisk bruktes autologin-cookies for innlogging.

Campadre.no samler statistikk om besøkende til nettstedet ved hjelp av cookies. Informasjonen som samles inn kan for eksempel være informasjon om sider som er besøkt på Campadre.no og hvor lang tid brukeren bruker på nettstedet. Slik statistikk inneholder ikke noen form for personlig informasjon.

Dersom du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler/cookies på dette nettstedet kan du endre innstillingene i nettleseren din til å ikke akseptere cookies. Vi viser til den respektive nettleserprodusenten for ytterligere instruksjoner. Merk at noen av nettstedets funksjoner ikke vil fungere dersom du velger å ikke akseptere cookies.

Overstående informasjon kan bli endret for å oppfylle lovbestemte krav samt vår egen praksis for innsamling og prosessering av data.