CI86X5 Colour Protect Wand champagne - Remington
CI86X5 Colour Protect Wand champagne - Remington
CI86X5 Colour Protect Wand champagne - Remington
18%

Remington

CI86X5 Colour Protect Wand champagne

Medlemspris

kr 619

Anbefalt ca pris

kr 759

Denne produkten er utsolgt.

Er du en av mange kvinner som farget håret? Da er du sannsynligvis også opptatt av at fargen din skal beholde glansen og ikke miste glansen!
Hvis volum og intens farge er melodien din, vil Advanced Color Protect Wand være det perfekte verktøyet for deg. Denne tryllestaven med sin trendy champagnefarge vil ikke bare levere et fantastisk resultat, den passer også perfekt inn på badet ditt.

Elsker du stilige bølger, hestehale med tekstur eller glamorøse Hollywood-caps, men bekymrer deg for at styling med oppvarmingsverktøy vil føre til at hårfargen din mister intensiteten? Nå trenger du ikke å bekymre deg lenger, Advanced Color Protect Wand bruker en unik beskyttende teknologi som sikrer at du kan lage vakre krøller uten å måtte bekymre deg for at det gir mindre intensitet til hårfargen din.

Takket være det avanserte keramiske belegget med Shea smørolje og UV-filtre, er det lett å holde håret i topp stand. Microbalsam overføres til håret mens du krøller håret slik at hårfargen din innkapsler seg mens du får et blankt resultat.
Den intelligente varmesensoren for fargebeskyttelse regulerer kontinuerlig temperaturen og forhindrer overoppheting, slik at du kan style håret ved optimal temperatur.

Med 30 sekunders oppvarmingstid og 5 varmeinnstillinger kan du skreddersy stylingrutinen din til hårtypen din. Enten du er ute etter et naturlig bølget hår for arbeid eller store Hollywood-caps for en kveld på byen med venninnene dine, vil denne 25-38 mm brede tryllestaven gi deg friheten til å lage en rekke stiler. Advanced Color Protect Wand har et smart Grip Tech-belegg med struktur som forenkler styling og forhindrer at håret glir av sylinderen når den er i bruk.

Beregnet leveransdato 16 jun - 20 jun
Kjønn Kvinne
Merker Remington
Kategori Skjønnhetsverktøy
Artikkelnummer P181002501