MB4700 TouchTech Beard Trimmer - Remington
MB4700 TouchTech Beard Trimmer - Remington
MB4700 TouchTech Beard Trimmer - Remington
20%

Remington

MB4700 TouchTech Beard Trimmer

Medlemspris

kr 759

Anbefalt ca pris

kr 949

På lager for omgående levering!

Remington TouchTech lithium skjegg trimmer er perfekt for de som leter etter innovativ teknologi med presisjon og kraft nok til å levere en elite-klasse barbering ytelse med en virkelig elegant design.

Med berøringskontrollskjermen kan skreddersy både hastighet og trim lengde til dine personlige behov. Med den avanserte berøringskontrollteknologien og den motoriserte kammen kan du velge mellom 175 lengdeinnstillinger med 0,1 mm intervaller mellom 0,4-18 mm. I tillegg er det en låseenhet som sikrer at innstillingene ikke kan endres ved et uhell under barbering. GroomMotion-teknologien registrerer når skjeggtrimmeren plukkes opp, lyser opp skjermen og flytter kammen automatisk til den sist brukte innstillingen. Gjennom minnefunksjonsknappen kan du se de 4 sist valgte innstillingene.

I tillegg til en elegant design og smart teknologi, er den utstyrt med et kraftig litiumbatteri og titanbærende kniver som er 300% sterkere enn stålblader som gir bedre ytelse og lengre levetid. Etter bruk kan du skylle trimhodet i vannet for enklere rengjøring.

Skjeggtrimmeren er også utstyrt med en smart ladeløsning og lades via en mikro-USB-port. Du kan bruke den med ledning, men hvis du foretrekker uten ledning, har du opptil 50 minutters brukstid.

Beregnet leveransdato 23 mai - 25 mai
Kjønn Mann
Kategori Barbermaskiner
Merker Remington
Kategori Skjønnhetsverktøy
Artikkelnummer P181002486