Cloudy - Cushion Cover 50x50 cm - Camel - Classic Collection
Cloudy - Cushion Cover 50x50 cm - Camel - Classic Collection
54%

Classic Collection

Cloudy - Cushion Cover 50x50 cm - Camel

Medlemspris

kr 429

Anbefalt ca pris

kr 939

På lager for omgående levering!

Pillowcase Cloudy Camel er laget av et håndvevd teppe i ull og. Puten er en fin detalj som passer like godt i stuen som soverommet. Designet er inspirert av den tradisjonelle greske Flokatin.

Siden putene våre er håndlagde, er det størrelsesvariasjoner.

Indre pute: Nei
Materiale: Ull
Sertifikat: Omsorg &rettferdig

Pillowcase Cloudy Camel er sertifisert med Care &Fair, som er en organisasjon som jobber for å gi arbeidstakere gode arbeidsforhold, god utdanning og rettferdig lønn. Det betyr også at vi donerer penger til familiene i teppeveverdistriktene. Pengene går til barna og muliggjør regelmessig skolegang, samt medisinsk behandling.

Omsorg:

Fjern alltid flekker så snart de oppstår for best resultat.
Mindre flekker kan vanligvis fjernes med en fuktig klut og galle såpe eller såpe. Skummet agenten med lunkent vann før du påfører den.
Ved alvorlige flekker sendes produktet til profesjonell vask.

Våre produkter er laget for hånd og derfor helt unike. Dette betyr at avvik i mønster, farge og størrelse kan forekomme. Disse avvikene skaper et levende og unikt produkt. Ta godt vare på det nye teppet ditt, og det vil pryde hjemmet i lang tid. Hvert Classic Collection-teppe skaper arbeid bidrar til overlevelsen av gamle håndverkstradisjoner.

Våre produkter er laget for hånd og derfor helt unike. Dette betyr at avvik i mønster, farge og størrelse kan forekomme. Disse avvikene skaper et levende og unikt produkt. Ta godt vare på ditt nye Classic Collection-produkt, og det vil pryde hjemmet i lang tid. Hvert Produsert Classic Collection-produkt skaper arbeid og bidrar til overlevelsen av gamle håndverkstradisjoner.

Størrelser: Siden våre tepper er håndlagde, er det en størrelsesvariasjon på +/- 5%.

Beregnet leveransdato 26 mai - 30 mai
Farge Brun
Kategori Puter
Størrelse 50x50 cm
Merker Classic Collection
Kategori Puter & pledd
Artikkelnummer P191663278